zaterdag 28 januari 2012

Me to you beertje

Deze kaart heb ik gemaakt met een sketch op een yahou-groep. De stempel en het papier is van Me to You, dit heb ik gekocht bij 123scrapping. Ingekleurd met inkt en waterkwast.

zaterdag 21 januari 2012

sketch saturday nr 191 en colourcreate challenge.

This card is for the challenge on the blog from Colourcreatechallenge and I used the sketch from Sketch Saturday.

maandag 16 januari 2012

Blikkenpost


Dit is de laatste in mijn reeks blikjes voor de stempelwinkel. Hier bewaar ik bijzondere postzegels in die ik voor kaarten e.d. kan gebruiken.

zaterdag 14 januari 2012

Blikkenpost


Weer een blikje voor de Stempelwinkel gemaakt. Ook deze is bewerkt met alcohol inkt en gestempeld met Stazon. Het onderwerp voor dit blikje is spelden.

dinsdag 10 januari 2012

Blikkenpost


Het volgende blikje voor de Stempelwinkel. Ook deze is bewerkt met alcohol-inkt en bestempeld met stazon.

zaterdag 7 januari 2012

Blikkenpost


Voor het blog van de stempelwinkel heb ik dit blikje gemaakt. Deze schelpen heb ik tijdens verschillende vakanties verzameld. Het blikje heb ik gekleurd met alcohol inkt en bestempeld met stazon.

dinsdag 3 januari 2012

Blikkenpost

Voor het blog van de stempelwinkel heb is een aantal blikjes bewerkt, ze komen in deze maand voorbij. Deze heb ik gemaakt voor het opruimen van spelletjes. Handig voor de vakantie.

zondag 1 januari 2012

verjaardagskaart voor mijn zoon

Deze kaart heb ik voor mijn oudste zoon gemaakt. Het is niet mijn idee, dat heb ik bij de Stempelwinkel gezien op een voorbeeld kaart voor de Stampscapes. Ik weet niet wie hem bedacht heeft, maar ik vind het super. Gestempeld op glanspapier en ingekleurd met distress inkt.

Kaarten voor in projecten gemaakt.

Vanavond weer heerlijk zitten stempelen. Weer voor in projekten van de Stamping Angels. De bovenste is gestempeld op een achtergrond van alcohol inkt. De stempels heb ik gekocht bij 123-Scrapping. De onderste is voor in een projekt met stippels, en daar past mijn Stippel ook bij. De tekst heb ik van een koelkast magneet die ik in Amerika gekocht heb. Daar staat ook een dalmatiƫr op, ik was meteen verkocht.

Kalender-Winter

Voor het designteam van de Stempelwinkel heb ik een kalender gemaakt. Dit is de bladzijde voor de winter.