maandag 27 augustus 2012

Stempel van de maand als emballisment

De laatste kaart met "de-stempel-van-de-maand", voor op het blog van de stempelwinkel. Ik heb het masker vier keer op witte krimpie gestempeld en gesponds met lichte kleuren. Uit geknipt en gekrompen. Aan drie heb ik oogje laten zitten, zo kan ik ze ophangen, de andere heb ik op Venere geplakt.

maandag 20 augustus 2012

Stempel van de maand als achtergrond in Italië

Hier heb ik de stempel-van-de-maand gebruikt om een achtergrond te maken voor mijn Italië kaart voor op het blog  van de stempelwinkel. Ik heb hem geëmbossed met wit, de kaart daarna gesponsd met distress-inkt en met zwart bestempeld. De toren van Pisa is apart gestempeld, gekleurd en uitgeknipt. Opgeplakt en daarna met Diamont Glaze bewerkt.

maandag 13 augustus 2012

Stempel van de maand met zwart geëmbossed


Voor deze kaart voor op het blog van de Stempelwinkel heb ik het kanten masker (stempel van de maand) op sheet gestempeld en zwart geëmbossed. Daarna uitgeknipt en met een rolletje sheet en tape op de kaart geplakt.

dinsdag 7 augustus 2012

Stempel van de maand met Goud

Voor het designteam van de Stempelwinkel heb ik voor deze maand het kanten masker als 'stempel-van-de-maand' gekozen. Op deze kaart heb ik de stempel met versamark op de rand gestempeld en met goud geëmbossed. De stempel komt deze maand vaker voor, zeker op het blog van de stempelwinkel. Hoe vaak je 1 stempel kunt gebruiken kun je zo goed zien.