zaterdag 27 oktober 2012

Halloween-puzzel

Een kinderpuzzel eerst met acryl-verf wit gemaakt, daarna met Stazon de senery gemaakt. Ingekleurd met Adirondack. Toen alles goed droog was heb ik de skeletten met een gel-pen wit gemaakt. Deze puzzel heb ik gemaakt voor op het blog van de stempelwinkel.

zaterdag 20 oktober 2012

Lente kleuren in de herfst?


Bewerkt met spray-inkt en bestempeld met Stazon.
Deze t-shirt heb ik gemaakt voor op het blog van de-Stempelwinkel. Wanneer dit bericht geplaatst wordt hoop ik dit t-shirt te dragen in Australiƫ, en daar is het dan lente.

zaterdag 13 oktober 2012

Stampscapes


Voor op het blog van de stempelwinkel heb ik deze senery gemaakt. Behalve de spooky branch (Stampscapes) zijn alle stempels van de Stempelwinkel.

zondag 7 oktober 2012

Stampscapes

Voor het designteam heb ik deze kaart gemaakt. En ik heb een verjaardag kaart nodig dus dat komt mooi uit. Gestempeld met de stempels van Stampscapes, de auto is van de Stempelwinkel.

maandag 1 oktober 2012

Kalender-Herfst

Dit is mijn laatste bijdrage voor de kalender voor het blog van de Stempelwinkel. De basis is weer het zelfde, behalve de herfsttak, die speciaal is voor deze herfstkaart. Ook deze keer ingekleurd met Adirondack, maar dan in warme herfstkleuren.